UN PRIMAR PRO-CRYPTO

Primarul din Miami dorește
ca orașul să cumpere și să câștige Bitcoin

 

Primarul Francis Suarez speră că promovarea criptomonedelor va atrage industria tehnologiei IT în orașul său, Miami. Primarul vrea să-și facă orașul mai atrăgător pentru investitori, promovând Bitcoin-ul și dorește să investească unele fonduri ale primăriei în Bitcoin.

„Dacă aș fi investit anul trecut in Bitcoin, aș fi făcut 200% la sută profit.”, a spus primarul Francis Suarez la „Varney and Co.”, FOX Business.
„Deci, aș fi arătat ca un geniu”.

Primarul i-a spus gazdei Stuart Varney că Miami caută să permită cetățenilor să plătească impozite și taxele în bitcoin.
Suarez a spus că bitcoin este „o investiție foarte atractivă” și că orașul Miami are în vedere „diversificarea portofoliului de investiții” și deținerea unui procent din investițiil în Bitcoin.

parallax background

Tranzacționează automat cu Gunbot.
Gunbot este cel mai bun software pentru automatizarea tranzacțiilor crypto!

 

Prețul Bitcoin va merge doar în sus


Suarez crede că prețul Bitcoin va merge într-o singură direcție, având în vedere că stocul Bitcoin este limitat. „Doar va crește!”, a spus primarul, recunoscând în același timp că prețul Bitcoin-ului este foarte volatil.

 
Există o mulțime de oameni care locuiesc în Miami care au familia departe și plătesc taxe extraordinare doar pentru a trimite bani acasă... Bitcoin-ul este ca și cum ai trimite bani în același mod în care ai trimite un e-mail. Este instantaneu și este gratuit.
 

"Vrem ca oricine care împărtășește viziunea noastră să vină aici și să construiască alături de noi!", a subliniat Suarez intr-un tweet. „Dar nu vom fi Silicon Beach sau următorul New York ... suntem Miami și nu vom uita asta!”